Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Nyílt nap a Arrabona Légvédelmi Rakéta Ezrednél

A győri 12. Arrabona Légvédelmi Rakéta Ezred számára nagyon szép esemény volt a szombati nap. Minden évben nyílt napon mutatják be a civil társadalom számára, a katonaságot, a szűkebb pátriájukat a katonák.

Az idei rendezvény azonban másabb volt , mint a már évek óta megszokott rendezvény. A kilenc órakor a Likócsi laktanyában kezdődő program egy órakor nem tért véget, hiszen a város különböző részein, katonazenekarok bemutatkozását kísérhették figyelemmel a fegyveres testület iránt érdeklődők.


A Dunakapu téren azonban toborzói sátor is volt , ahol a fiatalok érdeklődhettek, sőt jelentkezhettek is a honvédség kötelékébe. A győri technika is jelen volt a helyszínen, ahol megismerkedhettek többek között a Rádiólokációs Rávezető Állomással, a rakétaszállító teherautóval és SZPU val , a Mistral - II. technikájával is. Számos kísérő program és a jelen lévők létszáma is bizonyította , hogy szükség van a nyílt napokra , hogy a lakosság ne csupán külső elbeszélésekből ismerhesse meg a honvédség működését.

Fotó - Szöveg : Gulyás Attila
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Képek a győri Nordic-Walking edzésről

Győr - Wilk Zsófia nordic-walking világbajnoki bronzérmes tartott edzést a megyeszékhelyen az egyre… Tovább olvasom