Játékos felfedezés

2022.09.06. 12:38

4. Kihívások Éjszakája Felpécen

Fotó: Events Marketing and More

Szeptember 3-án negyedik alkalommal rendezték meg  a Kihívások Éjszakája vetélkedőt Felpécen. A program kiváló lehetőség a helyieknek és az újonnan beköltözőknek a település felfedezésére és egymás megismerésére. 

4-8 fős csapatok, családok, baráti társaságok 14 állomáson mérték össze tudásukat, ügyességüket, helyismeretüket. Az állomásokat a helyi civil szervezetek és intézmények biztosították, mint például: Óvoda, Sportegyesület, Polgárőrség, Tájház, Orvosi Rendelő, Könyvtár. 

Az állomásvezetők igyekeztek úgy megálmodni a feladatokat, hogy a résztvevők játszva ismerjék meg az általuk képviselt intézményt, civil szervezetet. A kihívások teljesítése után egy finom vacsora mellett – amit községünk polgármestere készít – eredményt hirdettünk és a győztes csapat vihette haza a Kihívások Éjszakája vándortrófeát. 

Hatalmas tisztelet és köszönet minden állomásvezetőnek és segítő kéznek, akik évről évre, időt energiát nem sajnálva igyekeznek színesebbé tenni a rendezvényt! A következő alkalommal meglepetésekkel készülünk a résztvevőknek és egy születésnapi zsúr is van kilátásban, hiszen 5. alkalommal kerül sor a programra, ami szép csendben egy nagy családot kovácsol össze településünk lakóiból. 

A Kihívások Éjszakája Csapata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában