Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Bodolai Böbét mindenki szereti

Hamar a szívükbe zárták a nézők az egyik bank reklámsorozatának ˝állati˝ asszisztensét, Cseke Katinkát.

A Jóban-rosszban Bodolai Böbéjét alakító színésznő a kamerák előtt változott át, 20 kilót fogyott a forgatások kezdete óta, s elárulta, ehhez nemcsak a fogyókúra, de ˝új családja˝ is hozzásegítette.

Számos neves színpadi szerepet tudhat maga mögött Cseke Katinka, többek között játszott a Képzelt riportban, a Hippolyt, a lakájban, de a vásznon is bemutatkozott a Glamour című filmben. Az ország mégis egy reklámsorozat kapcsán ismerte meg a nevét, most pedig hétköznap esténként a Jóban-rosszban sorozat cserfes Bodolai Böbéjeként láthatjuk a képernyőn.

A mindig mosolygós színésznő őszintén mesélt arról, hogy élte meg a válást, elárulta azt is, hogyan sikerült leadnia pár hónap alatt majd húsz kilót, ezenkívül kislányáról, főzőtudományáról, no meg a sorozatról is beszélgettünk.

Cseke Katinka
Cseke Katinka

– A reklámbeli sármos állatorvos kedves asszisztenseként lett igazán ismert. Ha megrendezhetné, mi lenne a reklámsorozat vége?

– Fizetésemelés. Nem, dehogy, csak vicceltem! Nézzük csak, ott ért véget a történet, amikor a karácsonyi vásárban sétálgatunk, s megajándékozzuk egymást. Akkor most jönne az új év, s vele az eljegyzés, házasság és közös állatklinika... Igazi hepiend.


– Saját válása ellenére továbbra is házasságpárti maradt?

– Van egy gyönyörű gyermekem, Panna, akit ennek a házasságnak köszönhetek, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Ez közhely, de nagy igazság is egyben. Az elmúlt öt évben hatszor akartunk elválni, de a kislányunk érdekében próbáltunk kompromisszumot kötni Norbival. Végül nem bírtuk tovább, elváltunk. Akkoriban nagyon sokat betegeskedett Panna, rengeteget fájt a gyomra, s amint kimondtuk a válást, a panaszok is hipp-hopp!, elmúltak, beköltözött a nyugalom az otthonunkba.


– Rengeteget fogyott az utóbbi időben. Ennyire megviselte a válás?

– Nem mondom, hogy könnyű volt talpra állni, s a karácsonyt is hosszú idő óta most töltöttük külön először, igaz, kettesben Pannával. Azzal vigasztalom magam, hogy ez a legjobb megoldás, ám azt leszögezném, hogy a súlyvesztésemnek a váláshoz semmi köze. Tudom, hihetetlen, de tíz évvel ezelőtt egy 54 kilós, szőke bombázó voltam. Aztán a szülés és egy súlyos pajzsmirigybetegség után kezdtek felszaladni a kilók, végül elértem az egymázsás ˝rémálomhatárt˝. Rengeteg fogyókúrát próbáltam ki, amelyek inkább tovább hizlaltak, s végső elkeseredésemben a zsírleszívás mellett döntöttem. Az új módszernek köszönhetően 5 óra alatt 15 centivel lettem vékonyabb, s ez a látható változás tovább sarkallt: most egészségesen eszem, semmi nasi, s kiegyensúlyozott az életem. Imádom a sorozatbeli családomat is, azt hiszem, mindennek együtt köszönhető a mínusz húsz kiló. Amúgy a teltkarcsúságomnak is megvolt a maga előnye, hiszen enélkül nem kaphattam volna meg az asszisztensnő szerepét.


– Ne sértődjön meg, de a Hal a tortán című főzőshow-ban láthattuk, hogy nem éppen a konyha ördöge...

– Ami igaz, az igaz, még egy konyharuhám sincs! Ha épp nem a Jóban-rosszban epizódjait vesszük fel, akkor rohanok a színházba, szóval semmi időm kotyvasztani. Azért néha Pannával összeütünk ezt-azt, de kezdem úgy érezni, hogy ő sokkal rátermettebb szakács, mint én.


– Apropó, sorozat: sokat bírálják azokat a színészeket, akik valamilyen sorozatban vállalnak szerepet...

– Nem bírálják, inkább lenézik őket. Bár nekem nincs túl sok rossz tapasztalatom, az én színházi szerepeimre nem volt hatással a sorozatbeli karakterem. Bodolai Böbét mindenki szereti!

Olvasóink írták

 • 12. maradando 2010. február 09. 00:59
  „10.Csak ki ne kiabálja,hogy kedvel engem !”
 • 11. ZIRET 2010. február 05. 14:14
  „Engem a testtömege nem érdekel, de a sipákoló hangjától ideges leszek. Ezzel a családom többi tagja is így van. Egyébként ő alapból ilyen, mert a " Hal a tortán"-ban is úgy beszélt. Önkritikája ezek szerint semmi, ha azt állítja, hogy őt mindenki szereti.”
 • 10. Ibrox 2010. február 03. 20:14
  „Üvöltözik minden szerepében(legalábbis ,amit én láttam).Ez rendezői utasítás,vagy csak nagyothall? Mindenesetre nagyon irritáló.”
 • 9. Sophia 2010. február 03. 18:09
  „Gratulálok a fogyásához és valóban,egy kedves hölgy...de azt mondja meg nekem valaki miért kiabál folyton a sorozatban?Olyan hangosan beszél,hogy az már zavaró!”
 • 8. Truder 2010. február 03. 13:14
  „Nekem pl közömbös”
 • 7. Mankapunka 2010. február 03. 01:51
  „de hány literes lehet neki a üzemanyagtartálya,biztos több ,mint az Opelomé.

  Aniston és Brad esküvős részébe kukkancs be.”
 • 6. maradando 2010. február 03. 01:11
  „Te mivel tankolod az autódat kaviárral ? Ha úgy vesszűk ő sem eszik sok benzint százon.Megfekűdné a porlasztóját,és a kipufogója is veszettűl kormolna tőle !”
 • 5. Mankapunka 2010. február 02. 23:20
  „Többet eszik ő,mint az autóm 100-on.”
 • 4. bogote 2010. február 02. 23:04
  „Nekem szimpi!”
 • 3. Igazamvan 2010. február 02. 18:23
  „Rájöttem mihez is lehet őt társítani:
  ui-ui-röf-röf.”
 • 2. arrabonem 2010. február 02. 13:37
  „Protestálok, méghogy mindenki! Abba azt hiszem én is beletartoznék.
  Gőzöm sincs ki ez a nő, és a cikket sem fogom elolvasni.”
 • 1. maradando 2010. február 02. 13:05
  „Bíztos ?? Akit sokan szerettnek annak sok irigye is akad! Vagy rosszul tudom ?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarka Kata második gyermekét várja

Hamarosan kistestvérrel ajándékozza meg kislányát a Hajdú Péter, Sarka Kata házaspár! Tovább olvasom