Kisalföld logö

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Ilyenek vagyunk - Itt a Soproni új reklámja - videó

A Soproni most összegyűjtötte, milyen sajátosságaink vannak nekünk, magyaroknak.

A Soproni 1895 óta részese a mindennapi életünknek, és az elmúlt több mint 120 év során volt alkalma közelebbről megismerni a magyar szokásokat.

Hazánk legnépszerűbb söre ezért úgy döntött, hogy megmutatja, mi a közös a magyarokban: milyen tulajdonságok jellemeznek bennünket, melyek azok a szokások, amelyek megkülönböztetnek minket más nemzetektől, és hogyan reagálunk az egyes helyzetekben. 

A márka célja, hogy humorosan hívja fel a figyelmet a magyarok jellemzőire. A kampány központi elemének számító reklámfilmben is azt üzenjük, hogy mindenkinek van vicces, idegesítő vagy rossz szokása, ugyanakkor közösen a negatív dolgokat is pozitívba tudjuk fordítani, tehát ahelyett, hogy folyton panaszkodnánk, nézzük együtt a dolgok jó oldalát.

Bízunk abban, hogy az üzeneteink beszélgetésekre inspirálják az embereket, és a baráti sörözések alatt jót mosolyognak azon, amilyenek vagyunk" – mondta Molnár Orsolya, a Soproni márkamenedzsere.


A márka a filmben többek között kiemeli azt, hogy nincs olyan étel, amihez ne tudnánk kenyeret enni, bármit megteszünk, hogy a sportközvetítéseket lássuk, kreatívak vagyunk a sörnyitásban is, és percekig tudunk úgy káromkodni, hogy nem ismételjük el kétszer ugyanazt a szót.

Ezentúl sok más közös tulajdonságunk van: nem szeretünk a boltokban sorban állni, a filmek végén a stáblistában mindig a magyarokat keressük, és a kívánságműsorokban a dalokat mindig azoknak küldjük, akik szeretik. Szerinted mi a közös bennünk?
 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nap, amikor féláron nyalhat Sopronban!

A nap, amikor féláron nyalhat Sopronban!
Szereti a fagyit? Akkor az ön napja május 8-a lesz! Tovább olvasom