Sopron és környéke

2019.08.26. 13:34

Újabb polgármester-jelöltet mutattak be Sopronban

A Leghűségesebb Városért elnevezésű csoport a Párbeszéd helyi szervezetének támogatásával Gibicsár Imrét indítja az őszi önkormányzati választásokon.

Kisalföld napilap

A Leghűségesebb Városért elnevezésű csoport a Párbeszéd helyi szervezetének támogatásával Gibicsár Imrét indítja az őszi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként és megnevezték az egyes körzetekben induló képviselőjelöltjeiket is. Ezzel tovább aprózza erőit Sopronban a jelenlegi városvezetést leváltani kívánó ellenzék.

Tegnap sajtótájékoztatón számolt be céljaikról Jakál Adrienn, a Párbeszéd soproni önkormányzati képviselője, Póczik Roland, valamint Gibicsár Imre. Jakál Adrienn hangsúlyozta, kiemelt figyelmet szeretnének fordítani az itt élőkre, problémáikra, a természeti és az épített környezet megőrzésére. Olyan polgármesterjelöltet állítanak, aki ismeri a város múltját, jelenét és akinek konkrét elképzelése van Sopron jövőjét illetően.

Gibicsár Imre szerint fontos, hogy az itt élők otthonuknak érezzék Sopront. Legyen a város az itt dolgozóké, azoké, akik munkájuk által a határ túloldalán találják meg a boldogulást és azoké is, akik az ország más területeiről érkeztek – hangoztatta.

A politikus arról is beszélt, hogy tiszta kampányt akar és erről a másik két polgármesterjelölttel is egyeztetni szeretne. Arra a kérdésre viszont nem volt hajlandó válaszolni, hogy ők miért nem álltak be az ellenzéki összefogás által támogatott független polgármesterjelölt mögé, hiszen a külön indulással mindkettőjük esélyei csökkennek. Azt mondta, ez nem témája a mostani sajtótájékoztatónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!