Sopron és környéke

2018.12.02. 02:02

Ó, az a kilátás... Ez ma Sopron legvonzóbb lakása!

Tetőteres otthonban lakni egyfajta életérzés. Nem mindenki szereti, vannak azonban, akik rajonganak az ilyen lakásokért. Így vagyunk ezzel mi is, főleg, ha a fészkünk egy elképesztően szép, belvárosi házban lehet, Sopron szívében, kilátással a... De inkább jöjjenek a képek!

“Az apró részletek teszik a jót nagyszerűvé..


Sopron belvárosában 2.emeleti 3 szoba+nappalis luxus lakás eladó! A vételár tartalmazza az igazi soproni romantikus hangulatot is, ami a lakáshoz jár! A lakóingatlan br. 107 nm alapterületű, (tartozik egy kb. 20 nm alapterületű, pinceszinten lévő zárt közös tároló. A lakás K-Ny-i tájolású, világos, tágas, benne előszoba, 3 háló, nappali, konyha, spájz, 2 fürdő-WC, valamint gardrób helyiségek. Állapota kiváló és egyedi kialakítású, egy igazi otthon.


A jelenlegi tulajdonosok körültekintően és teljes körűen újították fel (5 pontos bejárati ajtó, hőszigetelt ablakok, villanyvezeték, vízvezeték modernizálva, belső egyedi nyílászárókkal felszerelve ). A szobák burkolata parketta, az egyéb helyiségek kerámia járólappal, illetve csempével burkoltak.


Az ár tartalmazza az egyedileg gyártott bútorzatot és a konyhabútort a beépített gépekkel.


A fűtésről és a melegvíz ellátásról modern Vaillant kazán gondoskodik. Éppen ezért a rezsiköltség alacsony, valamint a közös költség is vállalható. Az ingatlan a belváros ügyvédi negyedében, rendezett utcában fekszik. A lakás több pontjáról is remek kilátás nyílik a gangos udvarra, és a hangulatos belvárosra! A szomszédok kedvesek, az udvar zárt, a csend és a nyugalom biztosított. Parkolás a ház előtt az utcán megoldható. Az ingatlan tehermentes, költözés megegyezés szerint."


További rengeteg fotó a lakás berendezéséről és kialakításáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!