Sopron és környéke

2017.12.11. 17:56

MSZP: történelmi vesztesek lehetünk

Újra a történelmi vesztesek közé kerülhet Magyarország - mondta hétfői, soproni sajtótájékoztatóján Ujhelyi István, az MSZP EU parlamenti képviselője.

kisalfold.hu

 Véleménye szerint a kormány a valóságot leplezi a sorosozással, migránsozással, miközben az unióban rendkívül fontos változások történnek. – Az EU immunrendszere meggyengült. Eljött a reform ideje, a szorosabb együttműködés, az eurozóna összetartásának korszaka. Most minden korábbinál fontosabb, hogy részesei legyünk az eurozónának, ha kimaradunk, könnyen kiépülhetnek újra a határok Ausztria és Magyarország között – hangsúlyozta a politikus, megemlítve azt is, az uniós csatlakozás óta 370 milliárd forint értékben érkezett az uniótól pénz Győr-Moson-Sopron megye fejlesztéseire. 


Ujhelyi István elmondta azt is, azért járja az országot, hogy a veszélyre figyelmeztesse az embereket, s ezt teszik a párt választási jelöltjei is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!