Sopron és környéke

2014.05.09. 12:06

Már a kiültetett virágokat is lopják Sopronban

Ami nincs lebetonozva azt ellopják. Sopronban már a virágok sincsenek biztonságban. Szavazás.

kisalfold.hu


Olvasó-tudósítónk jelezte szerkesztőségünknek, hogy a közösségi oldalon egy érdekes bejegyzéssel találkozott. E szerint Sopronban, a napokban a Petőfi téren többen a táskájukba rakták be a korábban kiültetett virágokat.

A jelenséget a Sopron Holding Zrt.-nél is észlelték.

A közterületi virágágyásokat, ládákat, körforgalmakat a nap huszonnégy órájában figyelni és őrizni nem lehet, így csak abban bízhatunk, hogy a soproniaknak is fontos a szép és rendezett környezet, óvják és nem bántják a virágokat - közölték megkeresésünkre a holdingnál.

- Szerencsére Sopronban az eddigi tapasztalataink alapján ritkán fordulnak elő viráglopások, bár a különlegesebb fajták mindig jobban vonzzák az elkövetőket. A szabálysértőket sajnos nehéz tetten érni, de volt az ellenkezőjére is példa, aminek természetesen következményei voltak.

A holdingnál remélik, hogy a helyieket és a turistákat is nagyobb örömmel tölti el a szép környezet látványa, mint egy lopás gondolata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!