Sopron és környéke

2016.12.30. 16:15

Két autó ütközött: lángba borult a Seat Röjtökmuzsajnál - videó, fotók

A balesetben egy ember megsérült.

19.15

 



 

Lángba borult a Seat Röjtökmuzsajnál - fotók: Tudósítók



15.39 - Senkinél nem volt porral oltó - Két autó ütközött, a Seat kigyulladt Röjtökmuzsajon


Csapod felől a 85-ös főút irányába tartott péntek délután az a Seat, amelynek debreceni születésű sofőrje a röjtökmuzsaji elágazónál figyelmen kívül hagyta a kereszteződés STOP-tábláját és belehajtott a Magyar Közút Zrt. útellenőrének szabályosan közlekedő Volkswagenjébe. A balesetben az elsődleges információk szerint az útellenőr sérült meg, de sebei nyolc napon belül gyógyulnak. A Seat azonban - valószínűleg a karambol során keletkezet rövidzárlat következtében - kigyulladt. Hiába igyekeztek a tűzoltók megmenteni, az a lángok martaléka lett. 


A hatóságok az eset kapcsán felhívják a közlekedők figyelmét, hogy csupán néhány ezer forintba kerül egy porral oltó. A kigyulladt Seat mellett megálló autósok közül egynek sem volt...


15.15

Két személyautó ütközött Röjtökmuzsaj közelében, abban a kereszteződésben, amelyben a Fertőszentmiklósra és a Csapodra vezető utak találkoznak. Az ütközésben az egyik jármű kigyulladt.


A fertőszentmiklósi és a nagycenki önkéntes, valamint a kapuvári hivatásos tűzoltókat is a helyszínre riasztották, a rajok eloltották a kigyulladt járművet, jelenleg pedig utómunkálatokat végeznek.


A balesetben egy ember megsérült, akit kórházba szállítottak, a kigyulladt jármű két utasa nem sérült meg. A mentés jelenlegi szakaszában egy sávon lehet közlekedni az érintett útszakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!