Sopron és környéke

2019.05.09. 17:27

Jávor Benedek Sopronban: közös jövőnk a voksolás tétje

Kisalföld napilap

– Választási jelmondatunk a következő: „Európa a Tiéd! Ne hagyjuk, hogy elvegyék!" Ez legfőbb politikai célkitűzésünk, üzenetünk pedig egyértelmű – fogalmazott Jávor Benedek soproni sajtótájékoztatóján. A politikus, aki 2014 óta európai parlamenti képviselő, s aki a május 26-i EP-választáson a Párbeszéd–MSZP közös listáján a negyedik helyen szerepel, kijelentette: a mostani európai voksolás kulcsfontosságú. Részben hazánk, részben az Európai Unió jövője is múlik rajta. Eldőlhet, hogy az európai együttműködést szorosabbra fűzni kívánó, vagy az azt szétverni akaró erők kapnak-e választói felhatalmazást. 


A Párbeszéd Magyarországért és a szocialisták közösen vallják: olyan egységes szociális Európai Unióra van szükségünk, amely hatékonyan képes biztosítani hazánk és a keleti tagállamok bérfelzárkóztatását. Kiállnak a nyugdíjak égbekiáltó különbségének csökkentéséért is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!