Sopron és környéke

2016.04.08. 13:46

Információs iroda a felújított Várkerületen

A Sopron Régió Turisztikai Központ új turisztikai információs pontot nyitott a soproni Várkerületen.

kisalfold.hu

A megújult Várkerület mind a helyiek mind pedig a turisták szempontjából igazán kedvelt, gyakran látogatott hely, ezáltal az új információs irodának is nagy érdeklődés várható.


Egész évben nyitva lesz, szezonban minden nap, jelenleg hétköznapokon 10-18 óráig.


Az érdeklődők információkat kaphatnak Sopron és Fertő-táj látnivalóiról, eseményeiről, szállás- és vendéglátóhelyeiről, ingyenes térképet, magyar, német és angol nyelvű kiadványokat, valamint a turisztikai szervezettel együttműködő partnerszolgáltatók anyagait is Sopronról és a Fertő-tájról.


Az új információs ponton kívül természetesen a Tourinform irodában és a Tűztoronyban lévő Információs ponton továbbra is állnak az érdeklődők rendelkezésére információkkal, kiadványainkkal, ajándéktárgyakkal.


Május elején újból elindítják ingyenes garantált programjainkat, a korábbi években megszokott módon szombatonként kellemes erdei sétára, vasárnaponként városnézésre invitálják az érdeklődőket, amely idén kiegészül szerdai napon vezetett városnézéssel is egészen szeptember végéig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!