Sopron és környéke

2017.10.02. 19:09

Így mulattak a színészbálon Sopronban - fotók

Jótékonysági színészbált rendeztek a soproni Solo Restaurantban a hétvégén. A remek hangulatú rendezvény bevételét hátrányos helyzetű családok színházbérlet és színházjegy vásárlására ajánlották fel. A hajnalig tartó eseményen megközelítőleg 110-en vettek részt.

 A bál megrendezésének tavalyi kezdeményezője és fő szervezője a soproni Horváth Tamás volt, aki örült annak, hogy egy régi hagyományt sikerült új köntösben immár másodszor megrendezni. Az esemény fővédnöke Pataki András, a leghűségesebb város teátrumának igazgatója volt, aki köszöntötte a bálozókat. 

Fotók: Torma Sándor



A Petőfi színház társulatának szinte minden tagja ott volt az eseményen a táncosokkal együtt, sőt meglepetésként eljött Feke Pál és Sebán Attila is, akik The Blues Brothers címmel adnak majd elő musicalshowt ebben az évadban. Őkmár elkezdték Sopronban és környékén a felkészülést az előadásra, bejátszásokat forgattak a produkciójukhoz a hétvégén.


A nyitó táncot  a Sopron Balett mutatta be, majd Ács Tamás színművész szórakoztatta humoros műsorral a közönséget. A remek hangulatot  fokozta a Bendzsó Band muzsikája.


Az éjfél utáni tombolahúzáson a fődíjat a budapesti Mezei Zsuzsa festőművész alkotását a soproni Horváth János  nyerte nyerte. Második díjként egy hétvégére Honda gépkocsi használhat Simon István, a harmadik díjat pedig a társulat színésznője, Szőcs Erika nyert, neki a What'sUpCi zenekar ad majd műsort az otthonában. Ezen kívül is több szép tombolajutalom talált gazdára.


A bált jövőre is szeretnék megrendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!