Sopron és környéke

2019.06.06. 19:59

Helyközi busz és autó ütközött a 84-esen Peresztegnél - fotó

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő busz és egy autó a 84-es főúton, a mentők az utóbbi sofőrjét vitték kórházba.

kisalfold.hu

Információink szerint a személyautó sofőrje áttért az út bal oldalára, a buszsofőr megpróbálta elkerülni az ütközést, de nem sikerült.


Úgy tudjuk, a buszon hatan utaztak a sofőrön túl, a tetőablakon keresztül segítették ki őket, tudósítónk elmondása szerint szerencsére csak könnyebben sérültek.

Fotó: Olvasó-tudósító/Nagy Kornél

Fotó: Olvasó-tudósító/Nagy Kornél


A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese megerősítette értesüléseinket, hozzátéve, hogy mindkét jármű sofőrje elrántotta a kormányt az ütközés elkerülése érdekében, ám ez nem sikerült, a busz és az autó is árokba borult a saját forgalmi sávjában. 


A mentő egyedül a személyautó vezetőjét vitte kórházba, de úgy tudjuk, hogy sérülései nem súlyosak.


Az útzárat már feloldották.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó a 84-es főút 104-es kilométerénél, Pereszteg térségében. Az esethez műszaki mentés céljából a soproni és a győri hivatásos, valamint a peresztegi és a nagycenki önkéntes tűzoltókat riasztották. A helyszínre mentők is érkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - írja honlapján a katasztrófavédelem. 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!