Sopron és környéke

2019.05.24. 08:35

Soproni gyógyszerész csapat feszegeti a határait a PannonHajszán - fotók

Őt fős gyógyszerész csapat is próbára teszi magát és ringbe száll az értékes fődíjért az idei PannonHajszán. Lássuk, mi motiválja a jó hangulatú soproni munkahelyi társaságot.

Szeghalmi Balázs

"Olvastuk a felhívást játékra, egymásra néztünk és nagyot gondoltunk. Mindannyian rendszeresen sportolunk, de eddig külön-külön mozogtunk. Most itt a nagy alkalom, hogy csapatot alkossunk" - kezdte Nagyné Dévai Beatrix. Az ötfős gyógyszerész csapat négy tagja a soproni Állomás Patikában segít a betegségekkel küszködőknek, az ötödik futójuk pedig közeli családtag.


Közös edzések


"A 7 kilométeres élménykategóriában indulunk, szeretnénk minél jobb eredményt elérni, feszegetni a határainkat. Az edzésekkel jól állunk, kíváncsian várjuk, milyen akadályokkal kell majd megküzdenünk a cseszneki vár közelében" - vette át a szót dr. Mártonné dr. Tóth Amanda Lilla. Ami biztos, hogy a PannonHajsza szervezői legalább 15 akadállyal készülnek a 7 km-es élménykategóriában. Tegyük hozzá: hivatalosan 7+ km-ről beszélünk, vagyis várhatóan hosszabb lesz a táv 7 km-nél.


"Van, aki bringázik, van, aki gimnasztikázik, akad, aki konditerembe jár a csapatunkból. Amikor időnk engedi, szívesen sportolunk. A Lőverekben már több közös edzést tartottunk. Így a korábban is jó munkahelyi közösségünk még jobban összekovácsolódott" - mondta dr. Németh Dolóresz.

 

Közös edzés a Lőverekben.

Közös edzés a Lőverekben.

Gyógyszer helyett sport


A gyógyszerészek sokat tudnának arról beszélni, hogy mennyivel aktívabb, boldog életet élnek azok, akik folyamatosan sportolnak és nem hanyagolják el a fizikai állapotukat. Utóbbi embereknek nincs szükségük arra, hogy naponta gyógyszereket szedjenek. Kezdeti stádiumban olyan népbetegségeket, mint magas vérnyomás vagy cukorbetegség jól kordában lehet tartani mozgással.


"Az 51 évemmel korelnök vagyok. Egykoron sokat atletizáltam, tájfutóként indultam versenyeken. Miután eltávolodtam a sporttól, visszér problémákkal bajlódtam. Amióta újra heti jelleggel sportolok, nincs gond a lábammal" - hallottuk Osváthné Kovács Györgyitől, akinek négy gyermeke közül az egyik, Osváth Orsolya lesz a csapat ötödik tagja. A soproni gyógyszerészeket támogatja és szurkol munkatársainak az Állomás Patika vezetője, dr. Horváth Csaba is.

Önök is próbára tehetik magukat a PannonHajszán két hét múlva a cseszneki vár árnyékában. Sőt, az értékes nyereményekért is "ringbe szállhatnak"! Munkahelyi csapatokat, egyetemistákat és főiskolásokat invitálunk kihívásra. Minden játékra jelentkező csapat nevezési díjából 20 százalék kedvezményt biztosítanak a szervezők. A kihívásra jelentkező és a 7+ km-es táv élményfutamába nevező, legjobb időt elérő munkahelyi csapat – a négy legjobb futó időeredménye számít – értékes nyereménnyel, a Zirchez közeli Szépalma Hotelben és Ménesbirtokon tölthető hétvégével lesz gazdagabb.


Irány a VOLT!


Az egyetemistáknak egyéni vetélkedést kínálunk. A szintén 7+ km-es táv élményfutamában a legjobb négy időeredményt elérő versenyző napijegyet vehet át a VOLT Fesztiválra. Ezen felül testnevelés félév aláírás is jár a futam teljesítéséért. Az egyetemisták, főiskolai hallgatók is 20 százalék kedvezményt kapnak a nevezési díjból, melynek összege május 27-ig 14 ezer forint. Ide kattintva olvashatnak bővebben a kihívásról. Képeket pedig itt tekinthetnek meg a korábbi PannonHajszákról!


Jelentkezés e-mailen


Mind a munkahelyi csapatok, mind az egyetemi versenyzők a következő e-mail címen jelentkezhetnek: [email protected]. Kérjük, a levél tárgyában tüntessék fel: kihívás 2019. Mindkét kihívásban a résztvevőkről, felkészülésükről folyamatosan tudósít portálunk a PannonHajszáig.

(Írásunk támogatott tartalom.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!