Sopron és környéke

2015.06.25. 10:35

Sopron tehetségei - 150 zenész a színpadon - fotók

Egy nagyszabású koncerten, két óra leforgása alatt mintegy 150 zenész lépett színpadra pénteken 16.30 órától a Soproni zenészek ünnepén a Fő téren.

kisalfold.hu


Sopron zenélt. Fotó: Magasi



Korábban:

– Egy színpadon lesznek a fiatal soproni zenészek, zenészbarátok, zenészcsaládok és vendégeik: Rúzsa Magdi, Pohl Mihály (Lord), Moby Dick, Madarász Gábor, Hungarica, Karai Anna és még sokan mások.

A koncerten a muzsika életünkben betöltött szerepét szeretnénk bemutatni, a városban és környékén élő, zenét tanuló fiatal, idősebb, kezdő, haladó, amatőr és profi zenészeken keresztül – mondta el Hoffer Péter szervező, a Hoffer Dobiskola vezetője.

– A számos fellépő ellenére is csak töredékét tudjuk bemutatni a városban élő kiváló tehetségeknek és gyakorló zenészeknek. Ezzel a rendezvénysorozattal reményeink szerint hagyományt teremtünk, a következő években mindenkinek lehetősége lesz bemutatkozni – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!