Példát mutatnak

2022.09.05. 15:34

Ajándék bútorokat kapott a Halász utcai óvoda Sopronban

Más vállalatoknak is jó példát mutatva bútorokat adományozott az IKEA a Hermann Alice Óvoda Halász utcai tagintézményének. Az öltözőszekrények a tornaterembe és az előtérbe kerültek.

kisalfold.hu

A vállalat komolyan gondolja a felelősségvállalást azokban a helyi közösségekben, ahol jelen van, ezáltal törődik az emberekkel és környezetével egyaránt. Szakály Emese, az IKEA Industry Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója a napokban megtartott ünnepélyes átadó alkalmával tizennégy tárolószekrényt adott át a Hermann Alice Óvoda Halász utcai tagintézményének. A szekrények az óvoda tornatermébe, előterébe és öltözőjébe kerültek, lehetőséget biztosítva a gyermekjátékok, tornaeszközök rendezett, biztonságos tárolására. 
Az óvodával régóta jó kapcsolatot ápol a vállalat, családi napjukra az intézmény kölcsönzött gyermekasztalokat és kisszékeket a gyermekprogramok lebonyolításához. 
A vállalat az idei évben már számos alkalommal támogatott helyi szervezeteket, más vállalatok számára is jó példát mutatva. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!