Labdarúgás

2022.06.12. 10:44

Kölcseys siker a Diákolimpián - Király Gábor sportlétesítményében állhatott dobogóra a győri csapat - fotó

Közel 1000 diák vett részt a Diákolimpia versenyein, amelynek során az I. és II. korcsoportos labdarúgók, illetve a IV. korcsoportban kézilabda, kosárlabda és röplabda küzdelmek is zajlottak az ország két végében, Szombathelyen és Miskolcon.

kisalfold.hu

A bronzérmes győri diákok.

Szombathelyen rangos helyszín adott otthont a megnyitónak: a Haladás labdarúgó stadion, és a torna rangját tovább növelte, hogy a gyerekek nagy örömére a legendás korábbi válogatott kapus, Király Gábor is kilátogatott a mérkőzésekre. A diákok kiemelkedő küzdeni akarással játszottak le mérkőzéseiket. Végül a legkisebbeknél Budapest, a 3-4. osztályosoknál Szeged vihette haza a trófeát. A II. korcsoportban dobogóra állhatott a győri Kölcsey-iskola csapata is.

A Győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola csapatának tagjai: Vitéz Lóránt, Vadász Anna, Haris Janka, Helyes György,  Hima Botond, Hatos József, Dancsecs Ármin, Pfeiffer Péter, Virág Levente és Hujber Balázs. Felkészítők: Kálmán Tibor és Mujzer Richárd.

A bronzérmes győri diákok.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!