5 milliós támogatás

2022.05.31. 21:00

Eszközöket kapott a soproni kórház

kisalfold.hu

A Videoton Holding Zrt. 5 millió forinttal támogatta a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítványt. Az adományt a vállalat célzottan az ápolási terület eszközállományának fejlesztésére ajánlotta fel. 
Farkas Andrea ápolási igazgató elmondta, kilenc fekvőbetegosztályra érkeztek az ápolási tevékenységet segítő műszerek és eszközök. Korszerű, a legújabb elvárásoknak is megfelelő vérmelegítő készülékeket, a súlyos állapotú betegek higiénés ellátását megkönnyítő ülő- kocsikat, mellkasi és végtagi rögzítőket, digitális és órás vérnyomásmérőket, valamint hordozható monitort, gyógyszerhűtőt és kötöző-kocsit is beszereztek az adományból. 

A felajánlás hozzájárult a sürgősségi betegellátó osztályon létrejött új nővéröltöző kialakításához is. Az eszközök átadásán Farkas Andrea ápolási igazgató a Videoton Holding Zrt. nagylelkű adományát megköszönve elmondta, örömmel fogadták az ápolási terület célzott támogatását, hiszen ezzel a betegellátást és közvetetten a szakdolgozók munkáját is segítették. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!