A rajtvonalhoz hív a Motherson

2022.03.03. 07:00

Szigetköz félmaraton – Idén is megszervezi A Strucc Futóklub a versenyt Mosonmagyaróváron

Tizenkilencedszer rajtol el a Motherson Szigetköz Félmaraton április 10-én. A Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE több távon várja a sportolni vágyókat.

kisalfold.hu

Tizenkilencedik alkalommal, idén újra a megszokott tavaszi időpontban rendezik meg a régió legnagyobb futóversenyét, a Szigetköz Félmaratont. 
A koronavírus-járvány miatt elmaradt versenyek után idén a megszokott feltételekkel és színvonalon, remélhetőleg korlátozások nélkül lehet megtartani ezt az eseményt április 10-én. A szervező Mosonmagyaróvári Strucc Futóklub SE várja a lelkes futókat, akik hagyományosan több versenyszámban tehetik próbára edzettségüket: 400 méteren az óvodások, ezenkívül lehet indulni 2, 5, 10 és 21 kilométeres távon is. 
 

Az április tizedikei vasárnap délelőtt a futás ünnepe és egy igazán tartalmas családi program, közös erőpróba és kikapcsolódás ideje. Chipes időmérés, frissítés, póló, befutóérem és meglepetésajándék várja a célba érkezőket a versenyközpontban, az UFM Arénában. 
 

A visszajelzések alapján egy családias hangulatú, jól futható versenyről van szó, ahol a szponzorok jóvoltából a nevezési díjak továbbra sem emelkedtek. 
Túljelentkezés esetén az egyes versenytávok nevezését korábban is lezárhatják. Április 2. után és a helyszínen nevezés nem lehetséges. További részletek, nevezési határidők és versenykiírás a futóklub honlapján (www.struccfutoklub.hu), illetve Facebook-oldalán található. Az Olimpiai Ötpróba eseményeinek részeként ismét lehetőség nyílik pontszerzésre a 21, 10 és 5 kilométeres távok teljesítésével. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!