Ünnepi díjak

2022.03.15. 21:04

A Széchenyi-egyetem három oktatója is állami elismerésben részesült

Íme, a három kitüntetett oktató.

kisalfold.hu

"Magyarország Érdemes Művésze" díjas lett dr. Kalló Zsolt Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, a Széchenyi István Egyetem egyetemi docense, a Művészeti Kar oktatója.

 

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, polgári tagozat kitüntetésben részesült Kövecsesné dr. Gősi Viktória, a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar egyetemi docense, a Tanárképzési és Módszertani Főigazgatóság főigazgatója. „A diaszpórában magyar nyelvet oktató és a magyar kultúrát közvetítő pedagógusok sokoldalú, magas színvonalú támogatása terén végzett közel két évtizedes munkája elismeréseként” – olvasható a méltatásban.

 

Magyar Érdemrend Lovagkeresztje, polgári tagozat kitüntetést kapott Czigány Tamás DLA, Ybl Miklós- és Pro Architectura díjas építészmérnök, a Széchenyi István Egyetem Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar Épülettervezési Tanszékének egyetemi docense. A méltatás szerint „hazánk épített örökségét a meglévő értékek megőrzésére is nagy hangsúlyt fektetve gazdagító tervezőmunkája, valamint kutatói és oktatói tevékenysége elismeréseként.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!