A fejlődés irányai

2022.01.26. 11:00

Városfejlesztési stratégia és programterv kidolgozásába kezdett a mosonmagyaróvári önkormányzat

kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári önkormányzat megkezdte a Fenntartható Városfejlesztési Stratégia és a hozzá kapcsolódó TOP Plusz Városfejlesztési Programterv elkészítését. Ez a két dokumentum a következő hét évre meghatározza a város fejlesztési irányait. 

 

 

A stratégia készítésével kapcsolatban kérdőíves lakossági közvélemény-kutatást tart az önkormányzat. A kérdőív többek között a város jelenlegi helyzetével, infrastruktúrájával, az egyre nagyobb teret öltő digitalizációval, a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseket is tartalmaz. Kitöltése önkéntes, mintegy 15–20 percet vesz igénybe. A válaszokat kizárólag statisztikailag összesítve, név nélkül dolgozzák fel. Elérhető a város honlapján (www.mosonmagyarovar.hu/ Nyitóoldal, Friss hírek). 

 

 

Az önkormányzat szeretné, ha a felnőtt lakosságból válaszaikkal a lehető legtöbben hozzájárulnának ahhoz, hogy a készülő városfejlesztési stratégia lehetőség szerint teljes legyen, és valóban tükrözze a lakosság észrevételeit is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!