Rövidhírek

2022.01.09. 17:00

Jön, jön a böllérmájfesztivál Kapuváron

A város önkormányzata, a Fesztivál Hungária Kft. és az ÍzvadÁszok Kapuvár szervezésében február 26-án, szombaton nyolcadik alkalommal rendezik meg a Kapuvári Böllérmáj és Gasztronómiai Fesztivált, melyre várják a főzőcsapatok jelentkezését.

kisalfold.hu

Fotó: Kustor Réka

Kategóriák: kapuvári böllérmáj készítése, melyet minden csapatnak el kell készíteni a szervezőktől térítésmentesen kapott 2 kilo­gramm máj és 1 kilogramm velő felhasználásával, aki csak házi sütemény kategóriában indul, annak természetesen nem kell.

 

Egyéb, szabadon választott étel kategória; a harmadik pedig a házi sütemény kategória, mely készülhet otthon vagy a helyszínen. Mindegyik kategóriát a neves tagokból álló szakmai zsűri külön értékeli és díjazza. Nevezési díj nincs, jelentkezni február 20-ig lehet Magyar Lászlónál, az ÍzvadÁszok egyesület vezetőjénél Facebookon vagy a [email protected] e-mail-címen, illetve a +36-20/514-4143-as számon. Az ÍzvadÁszok közösségi oldalán a témában bővebb információ olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!