30 csemete

2021.12.29. 19:00

Fákat ültettek Osli közterületein

kisalfold.hu

Harminc csemetét ültettek el a közelmúltban Osliban. Az önkormányzatnak erre a településfásítási programnak köszönhetően volt lehetősége az Agrárminisztérium támogatásával. „A fásítási program nagyon jó kezdeményezés, igyekeztünk megragadni az alkalmat. Sikerült támogatást szerezni, és köszönjünk, hogy részesei lehetünk” – fogalmazott Fodor József polgármester. 
 

A csemetéket a temető melletti parkolóban, illetve az óvoda és a tűzoltószertár közelében lévő üres területen, a volt állatfelvásárló telepen ültették el. 

 

„Környezet- és természetvédelmi szempontból is nagyon fontos dologról van szó, és az sem mellékes, hogy községünk közterületei szépülnek ezáltal. Ráadásul a jó példa ragadós, és a helybeliek is még jobban odafigyelnek saját környezetükre, amikor azt látják, hogy az önkormányzat is mindent megtesz a település szépítéséért, a közös területek rendezéséért. Öröm figyelni, ahogy ők is nagy gondot fordítanak portájuk környékére. Úgy gondolom, egy-egy fa elültetésével életet adunk a természetnek” – foglalta össze véleményét Fodor József polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!