Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Pénzért vették át más szemetét, kigyulladt a hulladék a család udvarán Rábaszentandráson - fotók

Pénzért vették át más szemetét, kigyulladt a hulladék a család udvarán Rábaszentandráson - fotókFotó: Tóth Imre
Koromfekete füst lepte el a község utcáit, a tűz veszélyeztette a szomszédos épületeket is.
Mint arról korábban a Kisalföld beszámolt, pár ezer forint ellenében veszi át más hulladékát egy rábaszentandrási család. Az udvaruktól néhány méterre működik egy hulladékudvar, ahol üresen álló konténerek sorakoznak, a család portáján azonban méteres halomban álltak a lomok. Eddig. A szemétkupac ugyanis lángra kapott, s csütörtök délután sűrű füstfelhő borította be a község utcáit. Az nem derült ki, hogy ki gyújtotta meg a szeméthalmot.

A lángok mintegy két-háromszáz négyzetmétert érintettek. Egy melléképület tetőszerkezete is kigyulladt, és a tűz veszélyeztette a szomszédos épületeket. 

Korábban írtuk:

Összehordott hulladék ég egy családi ház udvarán Rábaszentandráson, a Vasút utcában. A lángok mintegy két-háromszáz négyzetmétert érintenek. Egy melléképület tetőszerkezete is kigyulladt, a tűz veszélyezteti a szomszédos épületeket. A csornai, a kapuvári és a pápai hivatásos tűzoltók, illetve a szanyi önkéntes egység hét vízsugárral oltanak, a munkát a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat koordinálja. A tűzben senki sem sérült meg - tájékoztatott a katasztrófavédelem.
Hulladék gyulladt ki egy udvaron Rábaszentandráson. Fotók: Tóth Imre

Ezzel egy időben olvasónk, Töreki Bertold is jelezte: információi szerint a szomszéd ház melléképületére, egy pajtára terjedt át a tűz.Mint írta, a tűzoltóknak körülbelül egy órán belül sikerült megfékeznie a lángokat, így lakóházra nem terjedt át. Ő is küldött fotókat:
Koromfekete füst Rábaszentandráson: hulladék égett egy udvaron

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázattal hatszor drágább lenne a játszótér Dénesfán

Dénesfa önerőpárti - milliókat spóroltak így a falunak a játszótérépítésnél is. Tovább olvasom