Rábaköz PRINT

2016.09.30. 13:27

Lázár János a kormányinfón: "Nem akarunk Kapuváron tábort nyitni"

Miklósmajor volt határőrlaktanyája évek óta üres. Régebb óta forgott már a neve mint lehetséges menekülttábori helyszíné.

kisalfold.hu

A csütörtöki kormányinfón Lázár János miniszter egy kérdésre határozottan kijelentette: "Nem akarunk Kapuváron se nyitni és a körmendit is be akarjuk zárni."


E nyilatkozat előtt néhány másodperccel arról ejtett szót Lázár János Kapuvárral kapcsolatban, utána járt, a múlt heti kérdésnek, mint fogalmazott "leellenőriztem, szó se volt ilyenről", már mint arról, hogy Kapuváron (illetve a városhoz közigazgatásilag tartozó Miklósmajorban) menekülttábor nyílna.




A Kisalföld elsőként számolt be arról, hogy elképzelések szerint menekült tábor nyílhat Kapuvár mellett egy volt laktanyában.


Miklósmajor volt határőrlaktanyája évek óta üres. Régebb óta forgott már a neve mint lehetséges menekülttábori helyszíné. Bicske bezárása nyomán úgy tűnik, közel lehet a megvalósulás. A jelek erre utalnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!