Presztizs-díj

2014.10.14. 20:05

Lipóti Termálfürdő

A Lipóti Termálfürdő 2001-ben került a szegedi vállalkozók tulajdonába.

kisalfold.hu


Az új tulajdonosoknak köszönhetően Lipóti Termálfürdő Kft. néven a fürdő látványos megújuláson esett át, az átgondolt, hosszú távú fejlesztések fokozatosan mentek végbe napjainkig.

A Lipóti Termálfürdő Kft. hosszú távú fejlesztési koncepciója - amely az évek alatt több ütemben valósult meg - eredményeként egy színvonalas, esztétikus fürdő jött létre, melynek látogatószáma mellett nemcsak a községben hanem az egész Szigetközben a vendég éjszakák száma is folyamatos növekedést mutat.

A fejlesztések eredménye bizonyítja a menedzsment szakmai rátermettségét és mutatja a megfelelő humán erőforrás és technikai háttér rendelkezésre állását.


Lipóti Termálfürdő


A fürdőben jelenleg 12 hektár területen 7 medence található számos élményelemekkel és kiegészítő szolgáltatások valamint egy négycsillagos kemping.

A társaság az elmúlt 11 év alatt elérte, hogy a hárommedencés kis fürdőből a jelenlegi Lipóti Termál -és Élményfürdő & Camping**** a régió egyik meghatározó turisztikai vonzereje legyen, hozzájárulva a térség munkahelytereméséhez, gazdasági növekedésével.

Évről évre helyi beruházásokat, fejlesztéseket indukál (panziók, magánszálláshelyek, szolgáltató egységek, falusi turizmus és vendéglátás), munkahelyteremtésével biztos megélhetést nyújt a helyi és környékbeli munkavállalók számára. Fő célja ezek fenntartása továbbá versenyképességének fokozása, minőségi szolgáltatás nyújtása, elért eredményeinek erősítése.

2014. évben átadásra került a régióban egyedülálló óriás csúszda, az adrenalin BIG BLUE valamint megkezdtük a négycsillagos termál kempingünk bővítését és komfortosabbá tételét.

Galéria kép

Címkék#presztizs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!