WHC

2020.05.29. 12:30

WHC – Megfelelő embert a megfelelő helyre

A WHC Kft. 1990-ben alakult, és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán- és gazdasági tanácsadására specializálódott vállalkozása.

kisalfold.hu

A WHC Kft. 1990-ben alakult, és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán- és gazdasági tanácsadására specializálódott vállalkozása, amely számos álláslehetőséggel várja az álláskeresőket a legkülönfélébb iparágakban egész Magyarország területén.

Tevékenységeinket folyamatosan bővítettük, mostanra 9 magyar telephelyű és 4 határon túli irodánk van, ahol olyan teljeskörű HR- szolgáltatásokkal állunk a bizalmat szavazó ügyfeleink részére, mint a diákmunka, munkaerő-közvetítés, munkaerő-kölcsönzés, valamint HR-outsourcing.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2019-ben már második alkalommal nyertük el a Kincentric Legjobb Munkahelyek kitüntetést!

Fő célkitűzéseink közé tartozik, hogy az állás keresőket sikeresen végig kísérjük az álláskeresés útján, és közös erővel megtaláljuk számításainkat, ezáltal a tökéletes munkát számukra.

Hogyan is zajlik mindez nálunk? HR tanácsadóként felmérjük karrier terveit, igényeit és teljesítményét ez alapján megkeressük a személyiségéhez és szakmai tapasztalatához leginkább illő pozíciót, ahol hosszú távon jól érezheti magát. Mindebben szakértő kollégáink magas szintű szakmai ismeretei és cégünk immár 30 éves tapasztalata nyújt segítséget.

A pályázók érdekeinek szem előtt tartása elsődleges szempont mindvégig a kiválasztási folyamat alatt, az munkatárs beállítása után is.

A már felvételt nyert kollégák részére folyamatos elérhetőséget biztosítunk telefonos vagy elektronikus formában, havonta több alkalommal személyesen is egyeztetünk velük. Arra ösztönözzük a kölcsönzésre kerülő dolgozókat, hogy az őket foglalkoztató vállalt sikereihez képességeik és lehetőségeik szerint maximálisan járuljanak hozzá. Mivel a kölcsönzés egy ugródeszka az állományba vétel irányába, ezért az emberközpontú foglalkoztatás mindannyiunk érdeke.

Humán szolgáltatásunk egyik meghatározó eleme a diákmunka- szolgáltatásunk, melynek keretében a cégek számára az utánpótlás megtalálásában és az ifjú tehetségek felkutatásában játszhatunk szerepet. A diákmunka mind a cégek, mind a diákoknak kifizetődő befektetés. A diákok munkatapasztalatot szereznek és lehetőséget kapnak, a vállalkozásnak pedig jó alkalom, hogy megtalálja köztük azokat, akiknek később munkaszerződést ajánl.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinknek, akár munkavállaló, akár munkáltató, megtaláljuk a legmegfelelőbb személyre szabott megoldást. Legyen szó a minden szempontból megfelelő munkahely megtalálásáról, vagy az alkalmas, elkötelezett szakember kiválasztásáról, mindenképp tapasztalt szemre van szükség. Az eredményes együttműködéshez pedig szükséges egy szakmailag is jól felkészült partner. A fentiek is azt tükrözik, hogy a WHC ezeknek az elvárásoknak megfelel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában