Hirdetés

2023.11.21. 13:32

Karácsonyi ellenőrzőlista: a te díszeid készen állnak az ünnepekre?

Bár Magyarországon nem szokás sokkal karácsony előtt felállítani a fát, a díszítést a legtöbben már Advent érkezésével megkezdik. A készülődés hetei az idei évben későn kezdődnek – ez azonban csupán több időt ad, hogy ellenőrizd, minden készen áll-e az ünnepi időszakra. Mi is elkészítettük karácsonyi ellenőrzőlistánkat, úgyhogy irány a díszekkel teli szekrény és előkészületekre fel!

PR cikk

Forrás: pixabay / hasznos-holmik.hu

Ünnepi díszek listája

Fenyőfa

Még ha tartod is azt a hagyományt, hogy a fa csak karácsonykor kerül elő, nem árt időben gondoskodni róla. Kezd el már most nézegetni az árusokat: találd ki, milyen típust szeretnél és jegyezd fel, hol érdemes majd vásárolni. Ha pedig a műfenyőt választod, érdemes lehet már most elővenni, összerakni és ellenőrizni, hogy minden rendben van-e vele. Így ha véletlen letört egy ág vagy tönkrement a talp, még időben beszerezhetsz egy újat!

Karácsonyfadíszek

Ugyanez igaz a karácsonyfát díszítő elemekre is. Tervezd meg, hogy milyen díszeket, színeket szeretnél látni a fádon és ellenőrizd, minden megvan-e hozzá. Ha esetleg hiányzik pár darab, azokat szerezd be még most! Ezzel elkerülheted azt a kapkodást, ami közvetlenül az ünnepek előtt jellemző – ekkor már nyugodtan dőlhetsz hátra, hiszen a díszeid készen fognak állni.

Karácsonyi fényfüzér 

Az ünnepi díszítés oszlopos tagjai a karácsonyi fényfüzérek. Kell egy-kettő a fára, néhány az ablakokba, talán még a ház külsejére is! Vedd elő a teljes készleted és egyesével próbáld ki, hogy minden égő működik-e bennük. Ezen kívül ha a szabadban is díszíteni szeretnél, bizonyosodj meg arról, hogy van kültéri égősor is a tarsolyban. A beltériek ugyanis nem biztonságosak erre a célra, így nagyon fontos, hogy mindent a maga helyén használj.

Egyéb díszek

Végül pedig nézd végig a többi díszt is, hiszen karácsonykor nem csak a fát díszítjük fel. Tervezd meg az adventi koszorút, a szobáid dekorációját, akár még a saját ünnepi öltözetedet is! Készülj fel időben, hogy elkerülhesd a karácsonyi rohanást és biztosan békésen, boldogan teljenek azok a gyönyörű decemberi napok.

Ha a leltárod során bármi hiányzik vagy nem megfelelően működik, keresd fel a Hasznos Holmik webáruházat! Kínálatukban széles skálán találhatók karácsonyi fényfüzérek, díszek és műfenyők, így garantáltan beszerezheted mindazt, amire szükséged lesz. (x)

Jó készülődést, azt követően pedig kellemes ünnepeket kívánunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában