Kékfény

2024.05.27. 10:16

Esti száguldás - Közel 150 km/órás sebességgel repesztett egy autós Győrben - fotó

Súlyos büntetést fizetett az a járművezető, aki a megengedett sebességet jelentősen túllépve közlekedett Győrben, a Mártírok útján.

Kisalföld.hu

Súlyos büntetésre számíthat a sofőr, aki Győrben repesztett közel 150 km/órás sebességgel. Fotó: Police.hu

Rendőrségi traffipax készített felvételt május 25-én az esti órákban arról, hogy egy sofőr a megengedett 50 km/h sebesség helyett 148 km/h-val hajtott. Az egyenruhások megállították a személygépkocsit, és vezetőjét 390 ezer forintra büntették, ezen felül 8 büntetőponttal sújtották a sebességhatár túllépése miatt – közölte a rendőrség.

A rendőrség a vármegye lakóinak nyugalma és a balesetek megelőzése érdekében – visszatérő jelleggel – tart sebesség-ellenőrzéseket a frekventált helyeken, illetve a nagy átmenő forgalmat lebonyolító településen.

Súlyos büntetésre számíthat a sofőr, aki Győrben repesztett közel 150 km/órás sebességgel. Fotó: Police.hu

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a gyorshajtás a közúti balesetek egyik legfőbb oka.

  • A megengedett legnagyobb sebesség túllépése esetén sokszorosára nő a fékút, és a vezető nem ura többé a járművének.
  • A gyorshajtó járművezető felelőtlen magatartásával nemcsak a saját, de mások életét, testi épségét is veszélyezteti.
  • A rendőrség óva inti a járművezetőket e felelőtlen magatartástól, és felhívja a figyelmet a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában