Hirdetés

2023.08.09. 13:55

Christmas world 2023 - dekorációk a legújabb trendek szerint

Február 2-án megnyitotta kapuit a legnagyobb nemzetközi karácsonyi kiállítás Frankfurtban. Természetesen mi sem hiányozhattunk onnét. Ez a hagyományos kiállítás teret ad a karácsonyi választék bemutatására. Mi pedig exkluzív fotókat hozunk az ott bemutatott legérdekesebb termékekről.

Kisalföld.hu

Fotó: karacsonyfavilag.hu

A karácsony egyik, legmeghatározóbb szimbóluma a karácsonyfa. A vásár azonban nem csak a karácsonyfákra koncentrál, hanem különböző karácsonyi fényeket, adventi koszorúkat, karácsonyi girlandokat és mindenféle díszeket és dekorációkat is találtunk.

Fotó: karacsonyfavilag.hu

Egy karácsonyfa, amely dacol a hagyományokkal

Manapság a karácsonyfák már nemcsak zöldek vagy fehérek, hiszen már az extravaganciát kedvelők is találnak kedvükre valót. Mit szólna egy színes, műkarácsonyfához? Piros, rózsaszín, kék, narancssárga, sárga, lila vagy fekete karácsonyfát könnyű találni. A kérdés csak az, hogy meg-e meri venni ezeket a különleges darabokat.

Fotó: karacsonyfavilag.hu

Karácsonyi világítás, amellyel feldobhatja otthonát

A kiállításon rengeteg féle beltéri és kültéri karácsonyi világítást mutattak be. Önön múlik, hogy az elegáns és modern hideg fehér árnyalatokat, a melegítő meleg fehér világítást vagy a kihagyhatatlan színes karácsonyi fényeket választja. Így néztek ki a trendi karácsonyi világítások, amelyeket a kiállításon találtunk.

Fotó: karacsonyfavilag.hu

Karácsonyfadíszek kicsit másképp

A kiállítás minden látogatóját lenyűgözte a számtalan, különböző anyagból készült karácsonyi dísz, az aprócska és az extra nagyméretű díszektől kezdve a legkülönbözőbb formájú és színű kreációkig, amelyek igazi ünnepi hangulatot varázsolnak otthonába. A kiállítás tele volt trendi papírdíszekkel is, amelyek ötvözik a környezetbarát szemléletet, a stílussal és a luxus dizájnnal. Kiválasztottuk a legérdekesebb díszeket, amelyekkel egyedivé válhat az otthona.

Adventi koszorú, avagy a karácsonyi koszorú az ajtón nem legyen unalmas

Mindenkit elvarázsolnak a sok diódából álló ragyogó fénykoszorúk. A plüssből, bársony anyagból vagy fém levelekkel díszített textil adventi koszorúk is érdekesek. Egyik sem keltette fel az érdeklődését? Akkor talán egy atipikus, madártollakból készült természetes koszorú jobban fog Önnek tetszeni. Tényleg rengeteg szokatlan lehetőség közül választhat. De döntse el maga.

Fotó: karacsonyfavilag.hu

Karácsonyi dekorációk, amit csak el tud képzelni

A gyártók rengeteg féle karácsonyi dekorációt kitalálnak. A karácsonyi Mikulás és a Télapó, valamint az aranyos karácsonyi manók és a rénszarvasok még mindig divatosak. De nem feledkezhetünk meg a karácsonyi körhinta stílusú dekorációkról, vagy a mesebeli levélszekrényekről és a stílusos Diótörő-figurákról sem.

Szeretne teljesen más, trendi karácsonyi dekorációt, amely felkelti mindenki figyelmét. Akkor van egy remek tippünk az Ön számára – fémes hatású karácsonyi dekorációk, amelyek garantáltan oda vonzzák a tekintetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában