Hirdetés

2023.07.07. 00:01

Az Autentik Csoport új partnert üdvözöl!

Az idén 30 éves Autentik Csoport KIA márka divíziója örömmel üdvözli új ügyfelei között a szintén 30 éves Gimex-Hidraulika Kft.-t!

A Gimex-Hidraulika Kft. flottapark frissítési tanácsadás miatt fordult az Autentik Csoporthoz, egy előre kigondolt flotta koncepcióval.

A Gimex nyitott az innovatív és megújuló megoldásokra. A flotta kiválasztásánál is fontos szempont volt a fenntarthatóság, az energiahatékonyság és a környezet védelme.

Az ügyfelünk igényeinek maximális kielégítése érdekében az új Kia flotta egy sor meglepő és innovatív funkcióval büszkélkedhet. Az autók magukban hordozzák a márka legújabb technológiai vívmányait, és minden egyes részletük gondosan tervezett, hogy a vezetés élmény legyen. Az első és legfontosabb szempont mindig is az ügyfelek biztonsága volt számunkra. Az értékesített modellek mindegyike rendelkezik a legmodernebb vezetési asszisztens rendszerekkel, amelyek segítenek a sofőröknek a veszélyes helyzetek elkerülésében és a magabiztos vezetésben.

 

Megtiszteltetés, hogy a Gimex-Hidraulika Kft. vállalkozásunkat választott, és lehetőséget adott nekünk arra, hogy egy minden igényt kielégítő flottamixet állítsunk össze nekik. Köszönjük a bizalmat, és sok balesetmentes kilométer kívánunk!

Az új ügyfeleinknek egyedi ajánlatokat és szolgáltatásokat is biztosítunk, amelyekkel még kellemesebbé tesszük az autóvásárlás folyamatát. Legyen szó finanszírozási lehetőségekről, biztosítási ajánlatokról vagy további extra előnyökről, a Kia Győr csapata mindig arra törekszik, hogy a legjobb megoldásokat és rugalmasságot nyújtsa ügyfeleinek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában