Ország-világ

2019.07.04. 13:06

Önnél mennyire műanyagmentes a július? - szavazás

Az egyszer használatos műanyagok száműzése egy egész hónapra - vagy életre - fontos ügy, hiszen évente világszinten mintegy 300 millió tonna műanyagot termelünk.

kisalfold.hu

A „Plastic Free July" Ausztráliából indult 2011-ben, azóta az egész világon elterjedt. Tavaly több mint 120 millió ember vett benne részt, mintegy 170 országból. A Műanyagmentes július kezdeményezéshez csatlakozók – legalább – egy teljes hónapon át nemet mondanak az egyszer használatos műanyagokra, hogy felhívják a figyelmet a mértéktelen műanyag-felhasználás veszélyeire és csökkentsék a szemét mennyiségét. Kipróbálják az egyszer használatos műanyag termékek alternatíváit.

Illusztráció: pixabay


Kíváncsiak vagyunk a téma kapcsán olvasóink véleményére. Ezért kérjük, hogy egy-egy kattintással válaszoljon az alábbi kérdésekre!

 

 

 

Várjuk olyan olvasóink jelentkezését, akik részt vesznek a Műanyagmentes július kezdeményezésben! Kérjük, jelezzék ezt a [email protected] e-mail-címre!


Véleményét, tapasztalatát megírhatja e-mailben is a [email protected] e-mail-címre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában