Ország-világ

2016.02.29. 20:51

Elképesztő: lerágta a bőrt az ujjairól, hogy ne tudják azonosítani a rendőrök

A férfi drog-, és illegális fegyverkereskedelem miatt szerepel a rendőrség adatbázisában. Amikor megállították, kétségbeesett lépésre szánta el magát.

munkatársunktól

A 24 éves Kirk Kelly drog-, és illegális fegyverkereskedelem miatt szerepel a rendőrség adatbázisában. Amikor az ohiói Tallmadge város rendőrei megállították vasárnap éjjel, hamis igazolványt adott át.


Miután ezzel lebukott, annyit elárult a rendőröknek, hogy a floridai Tampából származik. Ekkor az ohió rendőrök ekkor kapcsolatba léptek az ottani rendőrséggel, ahonnan fényképeket kaptak Kellyről, amin látszottak jellegzetes tetoválásai is.

Mialatt a rendőrök utánanéztek, Kelly teljesen reménytelen módszerrel próbálta megakadályozni, hogy azonosítani tudják. Az összes ujjbegyéről elkezdte lerágni a bőr, hogy az ujjlenyomata felismerhetetlen legyen.


Azonban a rendőröknek nem volt szüksége ujjlenyomatára: a floridai rendőröktől kapott fényképek bőven elegendőnek bizonyultak. Kellyt letartóztatták, és hamisítás, valamint bizonyíték megrongálása vádjával indítottak eljárást ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában