Ország-világ

2019.05.29. 15:24

A rendőrök sem akarták elhinni: a kesztyűtartóban akart embert csempészni - Fotó

Ritkán ad közzé az embercsempészek módszereiről képeket Európában bármelyik rendőrség, hogy ne adjanak tippeket másoknak. Ezt viszont úgy érezték, hogy meg kell osztaniuk az interneten is.

A spanyol rendőrség közleménye szerint a marokkói határon állítottak félre egymás után három autót, amelyek gyanúsak volt. Szinte azonnal kiderült, mindhárom kocsiban marokkói embercsempészek utaztak, akik hazájukból akartak Spanyolországba vinni négy fiatalt. - írja az automotor.hu.


A rendőrök állítása szerint mindegyik, a kocsiban elrejtett „utas" életveszélyben volt, és talán egyikük sem élte volna túl az utat, ha nem találnak rájuk.



Volt, akit a motortérbe, volt, akit a csomagtartó alá rejtettek,

a legfurcsább azonban a negyedik csempészett ember helye volt, őt ugyanis a marokkói férfiak a kesztyűtartó mögé rejtették, ahonnan a rendőrök is alig tudták épségben kiszabadítani.


A legrosszabb állapotban egy 15 éves lány volt, akit az ülés alól szedtek ki a rendőrök. Neki szerencséje volt, hogy megtalálták, mivel már majdnem megfulladt a rejtekhelyén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában