Voks24

2024.05.12. 15:51

Menczer Tamás: a mi táborunk a legelszántabb, mert mi a hazánk biztonságáért küzdünk (videó)

A mi táborunk a legeltökéltebb, mert mi a hazánk biztonságáért küzdünk – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán vasárnap közzé tett videóban.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Menczer Tamás hangsúlyozta: folytatják a „valaha volt” legnagyobb EP-kampányt, zajlik a standolás, 1200 helyszínen gyűjtik a támogató aláírásokat.

Elsőként gyűjtötték össze az aláírásokat, le is adták azokat, így a Fidesz-KDNP jelöltjeit elsőként vették nyilvántartásba – szögezte le a kormánypárti politikus.

Megjegyezte: 

Magyar Péter - aki kicsit ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc - abban is hazudott, hogy ők gyűjtötték össze elsőként az aláírásokat. 

„Ezt elmondta adott szombaton, majd egy hétig keresték az aláírásokat, mert nem találták meg véletlenül” – tette hozzá Menczer Tamás.

Közölte, az országjáráson több száz fórumot tartanak a Fidesz-KDNP vezető politikusai, mindenkivel szeretnének találkozni, 

„mert arról van szó, hogy egy háborúban mindent elveszíthetünk: fizikai biztonságot, egzisztenciát, házat, jövőt, gyermeket”. „Ebből ki akarunk maradni”

– hangoztatta a politikus.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában