Szép új világ

2024.02.11. 10:17

Zaklatás, fosztogatás, randalírozás – így fest a migránspárti Nyugat-Európa (videó)

Helyi őslakost zaklató, fosztogató, randalírozó illegális bevándorlók – a közösségi hálókon megdöbbentő felvételek illusztrálják a nyugati államok migrációs politikájának eredményeit.

MW

Afrikai illegális bevándorlók érkeznek Lampedusa olasz sziget Molo Favaloro kikötőjébe 2023. szeptember 18-án

Forrás: MTI/EPA/ANSA

Fotó: Ciro Fusco

A 2015-ös nagy migrációs válság óta nem mérséklődött érdemben az illegális bevándorlás Európában, a nyugat-európai országok és Brüsszel inkább még tovább ösztönözné a migránsok beáramlását. A nyugati államok gond nélkül befogadják a papírok nélkül érkezőket, legtöbbször abban a reményben, hogy majd velük csillapítják a súlyos munkaerőhiányt. Ezeket a reményeket azonban már évek óta megcáfolják a hivatalos adatok, amelyek szerint nem kell dolgozniuk a migránsoknak, a temérdek segélyből is vígan élnek. Munka és képzések helyett pedig az utcán randalíroznak és az őslakosokat zaklatják – számolt be a Magyar Nemzet, amely csokorba szedte a bizonyítékokként a világhálón keringő videókat.

A migránsok boltokat is fosztogatnak: 

Ez a megdöbbentő felvétel pedig Párizsban készült: 

A teljes cikkért kattintson IDE. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában