Köszönet

2023.09.17. 11:44

Nick Vujicic videóüzenetet küldött Mészáros Lőrincnek

A világhírű motivációs előadó a Nem Adom Fel Alapítvány és a Pro Filii Alapítvány jóvoltából több magyarországi és határon túli nagyvárosban is előadást tartott az elmúlt napokban.

MW

Nick Vujicic ausztrál-amerikai prédikátor, motivációs tréner Higgy! Remélj! Szeress! címû elõadása a Papp László Budapest Sportarénában 2023. március 11-én

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A Nem Adom Fel Alapítvány és a Pro Filii Alapítvány jóvoltából Nick Vujicic több magyarországi és határon túli nagyvárosban is telt házas előadást tarthatott az elmúlt napokban. Egy magyar család külön lehetőséget kapott arra, hogy találkozhasson az ausztrál–amerikai motivációs trénerrel és prédikátorral.

A karok és lábak nélkül született Nick saját életpéldáin keresztül beszélt a különböző fokban sérült hármas ikreknek, és a gyermekeket egyedül nevelő édesanyának.

A világhírű motivációs előadó egy személyes hangvételű videóüzenetet küldött Mészáros Lőrincnek. A magyar üzletember felesége, Várkonyi Andrea közösségi oldalán osztotta meg a felvételt, ahol Vujicic köszönetet mondott nekik azért, hogy az alapítványuk segítségével előadásokat tarthatott. A motivációs tréner azt is hozzáteszi, hogy most nem tudott találkozni Mészáros Lőrinccel, de reméli, hogy legközelebb sor kerülhet rá. A felvétel végén már magyarul is hangsúlyozza: „Szeretlek”.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában