Ország-világ

2019.09.07. 18:12

Felháborító: részeg vandál rongálta meg a mentők autóit a fővárosban - fotó

Egy 14 főből álló társaság egyik tagja okozhatta a milliós kárt. Fotó is készült róla, keresi a rendőrség.

Szombat este a rendőrség közölte: az elkövetőről, aki egy 14 fős társaság tagja volt, felvétel készült. A fotót megnézhetik a police.hu-n. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 7-én hajnali negyed kettőkor egy 14 fős társaság ment Budapest V. kerületében a Markó utcában, amikor a társaságból az egyik 25 év körüli férfi végigsétált a mentőállomás előtt parkoló autók tetején - áll a rendőrség közleményében. Hat jármű megrongálódott.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Korábban írtuk:

"Egy 14 főből álló, feltehetően ittas társaság randalírozott pénteken éjjel a Markó utcában. A fiatalok végigmasíroztak a Mentőpalota előtt parkoló autók tetején, milliós károkat okozva ezzel a szolgálatban levő életmentőknek. Bajtársaink nagy része csak a reggeli váltást követően szembesült összetört autójával az átdolgozott éjszaka után." - olvastuk " target="_blank">az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán.

Fotó forrása: az OMSZ facebook oldala

Fotó forrása: az OMSZ facebook oldala

A rendőrség keresi az elkövetőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában