Ország-világ

2018.05.25. 20:54

4,5 millió forint sérelemdíjat kapott a halálra marcangolt Anna néni fia

A Szikszói Járásbíróság elsőfokon 4 és félmillió forint sérelemdíjat állapított meg a Monajon még 2015 októberében történt halálos kutyatámadás miatti polgári perben.

A Szikszói Járásbíróság elsőfokon 4 és félmillió forint sérelemdíjat állapított meg a Monajon még 2015 októberében történt halálos kutyatámadás miatti polgári perben. - írja a BorsOnline.


Felperes, az elhunyt Anna néni fia keresetében 6 millió forint sérelemdíj megfizetésére kérte kötelezni a a szomszédos ingatlan és a kutya tulajdonosait azért, mert nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a kutya ne szökjön ki, másokban kárt ne okozzon.

 


Mint arról beszámoltunk az Artúr nevű harci kutya kegyetlenül végzett a 83 éves Anna nénivel Monajon, akit az eb kertészkedés közben támadott meg a saját udvarában. Nagyon elbánt az asszonnyal: a fejét harapta meg. Fia, István még életben találta édesanyját.

 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában