Openhouse

2009.06.29. 18:02

Villámrajt Sopronban!

Két hete nyitottuk a Soproni irodát és nem várt eredményeket értünk el ez alatt az idő alatt! A legnagyobb eredmény, hogy 1 héten belül megvolt az első eladásunk, ami az összes Openhouse iroda között is kuriózumnak számít. Aki épített már fel ingatlanközvetítő vállalkozást tudja, hogy ez egy nagyszerű eredmény.

 

Varga Ákos irodavezető így vélekedik a sikerük titkáról:

 

 

„Ebben az állítólagos recessziós időben sem törődve senkivel és semmivel „szántjuk" fel Sopront és teljesítjük minél hamarabb a vevői és az eladói igényeket.

 

A siker nem maradt el hisz 2 hete nyitottunk és máris eladtunk egy lakást Banicz János és Varga Ákos közös munkájának köszönhetően, ami rekord gyorsaságnak számít ezen az ingatlan irodáktól hemzsegő piacon.

 

Jelenlegi 5 értékesítő időt nem nézve rója Sopron utcáit és egyre több piacképes, KIEMELT ingatlant hoz be a rendszerbe, jelenleg 25 ingatlannal büszkélkedhetünk. Tudom ez nem olyan nagy szám, ha a régen a piacon lévő ingatlanosokat nézem, DE amik nálunk találhatók azok mind a reális piaci áron árazódtak be és itt ez a lényeg! Nem mindent mindenáron, hanem csak azt, ami tényleg a hatékonyságunkat és odafigyelésünket tükrözi mind vevői mind eladói oldalról nézve."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!