repül az idő

2020.07.22. 10:16

Hétéves lett György herceg

A brit királyi család két új képet is megosztott a már iskolás fiúról a közösségi oldalakon.

A handout photograph released by Kensington Palace in London on July 21, 2020, taken by Britain s Catherine, Duchess of Cambridge in July 2020, shows Britain s Prince George of Cambridge, released to mark the Prince s seventh birthday on July 22. (Photo by THE DUCHESS OF CAMBRIDGE / KENSINGTON PALACE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / KENSINGTON PALACE / DUCHESS OF CAMBRIDGE" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS NO MERCHANDISING NO SOUVENIRS - RESTRICTED TO SUBSCRIPTION USE - NO SALES - NO DIGITAL MANIPULATION OF IMAGE - NO USE AFTER 31 DECEMBER, 2020 - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS. /

Forrás: KENSINGTON PALACE / AFP

Fotó: THE DUCHESS OF CAMBRIDGE

György herceg ma, július 22-én lett hétéves, és ebből az alkalomból a brit királyi család két új képet is megosztott a már iskolás fiúról a közösségi oldalakon. A születésnapi fotók már hagyománynak számítanak Vilmos és Harry herceg gyermekeinél, ahogy az is, hogy Györgyöt, Saroltát és Lajost az édesanyjuk, Katalin hercegné fotózza, így természetesen a mostani képek is az ő keze munkáját dicsérik.

Vilmos és Katalin két kisebbik gyereke, Sarolta és Lajos a karantén alatt volt kénytelen ünnepelni a születésnapját, György hercegé azonban már a brit szigorítások feloldása idejére esik.

György herceg 2013. július 22-én született Londonban, Vilmos és Katalin első gyerekeként. Károly és Vilmos után ő a harmadik a trónöröklési sorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!