Gyümölcsöző együttműködés

2020.01.31. 22:07

Adam Sandler további négy filmet forgat a Netflixnek

A színész legutóbb Csiszolatlan gyémánt című thrillerével aratott elismerést a kritikusok körében.

Hollywood, 2019. október 28. Adam Sandler amerikai színész az amerikai filmakadémia 11. Kormányzói-díjainak kiosztóján a hollywoodi Dolby Színházban 2019. október 27-én.

Forrás: MTI/AP

Fotó: Jordan Strauss

További négy filmet forgat a Netflixnek Adam Sandler, aki legutóbb Csiszolatlan gyémánt című thrillerével aratott elismerést a kritikusok körében.

A globális streaming-szolgáltató pénteken jelentette be, hogy újabb szerződést kötött Sandlerrel.

A színész Jennifer Anistonnal forgatott Gyagyás gyilkosság című krimivígjátéka a Netflix legnépszerűbb filmjei közé tartozik Amerikában. Sandler saját, Happy Madison nevű produkciós cégével készítette a filmet a Netflixnek.

A streaming óriás 2014 óta harmadszor bővítette ki szerződését Sandlerrel.

2014-ben a színész produkciós cégével az első hollywoodi sztárok között állapodott meg a Netflix négy film elkészítéséről. Az első közös produkció a 2015-ben megjelent Nevetséges hatos című westernvígjáték volt, ezt követte Az újrakezdés és a Sandy Wexler. 2017-ben Sandler újabb négy filmre szerződött a Netflixszel, pénteken pedig további négy moziról állapodtak meg adta hírül a The Hollywood Reporter.

Sandler a Csiszolatlan gyémánt után jelenleg a Hubie Halloween című családi vígjátékon dolgozik, amelyben Kevin James és Julie Bowen a partnerei.

A Netflix számára egy animációs filmet is készít, amelynek a forgatókönyvét is ő írja és az egyik karakter hangját szintén ő kölcsönzi.

Borítókép: Adam Sandler amerikai színész az amerikai filmakadémia 11. Kormányzói-díjainak kiosztóján a hollywoodi Dolby Színházban 2019. október 27-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!