Leváltották a mosonmagyaróvári rendőrkapitányt

Indokolás nélkül visszavonták dr. Csokán Csaba rendőr ezredes vezetői megbízását.

kisalfold.hu

11.34 - Információink szerint az új mosonmagyaróvári rendőrkapitány, Barna Árpád alezredes bűnügyi területről érkezik.


11.22 - Csizmadia Gábor r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője indokolás nélkül visszavonta dr. Csokán Csaba r. ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetőjének, valamint Pusztai Antal r. ezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatala vezetőjének vezetői megbízását 2016. január 31-ei hatállyal - értesültünk csütörtökön.


A megyei rendőrfőkapitány a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetésével - 2016. február 1-jei hatállyal - Barna Árpád r. alezredest, míg a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Hivatala vezetésével Torma Tamás r. őrnagyot bízta meg.   


Decemberben már megírtuk, hogy a Kisalföld értesülései szerint februártól dr. Csokán Csaba alezredes mosonmagyaróvári rendőri vezető más beosztásba kerül, a rendőr-főkapitányság akkor érdemben nem kívánt nyilatkozni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!