Kutyasétáltatás közben verekedtek össze, lövés is eldördült Feketeerdőn

A rendőrök még a helyszínen elfogták a gázpisztollyal lövöldöző 59 éves férfit.

A rendőrségre 2018. november 24-én este fél hétkor érkezett a bejelentés arról, hogy két férfi összeverekedett Feketeerdőn - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon..


A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak egy 59 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy előzetes szóváltást követően gázriasztó fegyverével egy esetben lövést adott le.


A járőrök adatgyűjtés során megállapították, hogy a két férfi kutyasétáltatás közben szólalkozott össze, majd ezután történt a verekedés és a lövés. A lövöldözőt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt.


A gyanúsított kihallgatásán elmondta, hogy mielőtt sétáltatni vitte a kutyáját, magához vette gázriasztó fegyverét, hogy az esetleges idegen kutyatámadásoktól megvédje magát. Az utcán lett figyelmes a külföldi sértettre, aki szintén két, pórázon tartott kutyájával sétált. A férfi úgy érezte, hogy a két kutya túl közel ment hozzá, ebből indult ki a veszekedés, majd a verekedés. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!