Dr. Nagy István Mosonmagyaróvár és környéke képviselője

Dr. Nagy István több mint ötven százalékot szerzett és lett egyéni képviselő.



23.05 - "Köszönöm szépen a bizalmat. Végtelen megtisztelő és jó érzés. A szavazók magas száma és a személyemre, illetve a Fidesz- KDNP - re leadott szavazatok aránya azt mutatja, hogy a választópolgárok megértették a választás tétjét. 


Hálásan köszönöm, hogy belém vetették a bizalmukat, s engem találtak alkalmasnak arra, hogy a térség érdekeit képviseljem az Országgyűlésben. Minden erőmmel azon leszek, hogy méltó legyek erre a bizalomra.

Hosszú és nehéz kampány volt, számos új jelenséget hozott felszínre. A közösségi média arctalanságot és névtelenséget biztosító volta olyan indulatokat és valótlan tényeket jelenített meg, ami nagymértékben terhelte a társadalom tűrőképességét. De hála Istennek győzött a normalitás. 


A kampányban minden jelölt azért dolgozik, hogy milyen különböző programot tud bemutatni, hogy miben különbözik a másik jelölt programjától.


Mostantól viszont azért kell dolgoznunk, hogy ezek a különbségek elsimuljanak, az emberek között kialakult árkok betemetődjenek. A kampány véget ért, de számomra a munka folytatódik. Fogjunk össze, hogy Mosonmagyaróvár, és a térség a legdinamikusabban fejlődő és a legjobb hely legyen Magyarországon. Mindenki munkájára számítok, dolgunk lesz bőven!" - tette közzé a Facebookon Dr. Nagy István.


22.50 - Az országos listákra leadott szavazatok 69,14 százalékos feldolgozottságánál a pártlistákra leadott szavazatok száma a következő: 1. FIDESZ-KDNP (49,51 százalék, 1 530 662 szavazat) 2. JOBBIK (19,99 százalék, 618 048 szavazat) 3. MSZP-PÁRBESZÉD (11,85 százalék, 366 329 szavazat) 4. LMP (6,47 százalék, 200 014 szavazat) 5. DK (5,32 százalék, 164 359 szavazat) 6. MOMENTUM (2,61 százalék, 80 598 szavazat) 7. MKKP (1,62 százalék, 49 947 szavazat)


20.46 - Várhatóan fél 10-kor megkezdődhet a Nemzeti Választási Iroda eredményközlése - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke vasárnap este sajtótájékoztatón. Elmondta: Budapesten a VI. kerületben és a XI. kerületben nem tudott bezárni a szavazókör. Hozzátette: a XI. kerületben eddig 7 ezren szavaztak le, de még 2500-an sorban állnak. Mint mondta, abban állapodtak meg Patyi Andrással, a Nemzeti Választási Bizottság elnökével, hogy amint az összes szavazni kívánó bejut a szavazókör épületébe, megkezdik az előzetes eredmények közlését a www.valasztas.hu oldalon.


19.50 - Amíg valamennyi szavazókör be nem zárt, nem indul el a Nemzeti Választási Iroda internetes tájékoztató oldalán az előzetes eredmények közlése. Jelenleg Londonban és Újbudán a leghosszabb a várakozók sora - mondta Pálffy Ilona, a Nemzeti Választási Iroda elnöke vasárnap Budapesten.


19.10 - A mosonmagyaróvári körzetben a valasztas.hu tájékoztatása szerint este fél 7-kor 69,45 % volt a részvételi arány. 


Választó polgárok száma: 75 668

Szavazáson megjelentek száma: 52 549

Részvételi arány: 69,45 %


A valasztas.hu tájékoztatása szerint este fél 7 órakor Győr-Moson-Sopron megyében 71,32 százalék volt a részvételi arány ez 256 526 szavazót jelent.


A megyében Cakóházán volt a legmagasabb a részvételi arány, 95%. 40 választó polgárból 38 ment el szavazni.


19.01 - Mosonmagyaróváron tizenhét indulót vett nyilvántartásba a választási bizottság:


Bogyai Zsolt (MSZP-PÁRBESZÉD)

Deák János (ÉRTÜNK ÉRTETEK)

Tivadari Zsuzsanna (KÖSSZ)

Pintér Zoltán

Deschelak Károly Ferenc (EGYÜTT)

Joó András (HAJRÁ MAGYARORSZÁG!)

Nagy Ádám (MUNKÁSPÁRT)

Gősi Melinda (SZEM PÁRT)

Dr. Nagy István (FIDESZ-KDNP)

Márkus János (FKGP)

Jávor Miklós (JOBBIK)

Goda Bálint Zsolt (LMP)

Pongrácz Szimonetta (MEDETE PÁRT)

Oláh Cintia Virgínia

Kuzmits Ferenc (CSP)

Puter Ferenc (IMA)

Nagy Péter Krisztián (MKKP)


Győr-Moson-Sopron 05. számú országgyűlési egyéni választókerület, rövidítése: Győr-Moson-Sopron 05. OEVK


Székhely: Mosonmagyaróvár


A választókerület az alábbi településeket foglalja magába:


Abda

Ásványráró

Bezenye

Börcs

Cakóháza

Darnózseli

Dunakiliti

Dunaremete

Dunaszeg

Dunaszentpál

Dunasziget

Feketeerdő

Győrladamér

Győrújfalu

Győrzámoly

Halászi

Hédervár

Hegyeshalom

Jánossomorja

Károlyháza

Kimle

Kisbodak

Kunsziget

Lébény

Levél

Lipót

Máriakálnok

Mecsér

Mosonmagyaróvár

Mosonszentmiklós

Mosonszolnok

Mosonudvar

Öttevény

Püski

Rábcakapi

Rajka

Újrónafő

Vámosszabadi

Várbalog

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!