Molnár Tamás (Tomiszka)

2012.02.28. 15:08

Ha az ima nem segít, segíts magadon!

Már nem kell tovább imádkoznod, mert március 8-án 3. alkalommal kerül megrendezésre Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb üzleti rendezvénye az Internet Marketing Akadémia. Itt megtudhatod, hogy milyen internetes eszközökkel növelheted céged hatékonyságát és értékesítési forgalmad volumenét.

A rendezvény szervezésében a régió legnagyobb informatikai és internetes cégei vesznek részt így most cégek és vállalkozók részére előregisztráció ellenében a rendezvényen történő részvétel ingyenes.

internet marketing akadémia

internet marketing akadémia

Az akadémián szó lesz többek között az internetet érintő jogi kérdésekről, weboldalak felépítéseiről, értékesítés barát webáruházakról, Facebook céges használatáról, kreatív és banner kampányokról, keresőoptimalizálásról, kattintás alapú hirdetésekről, mobil alkalmazásokról és üzleti felhasználásairól és még sok érdekes témáról.

Ne habozz, regisztrálj a www.imagyor.hu honlapon ahol a rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkat és programokat is megtalálod.

 

Molnár Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!