Miért kell az RTL-nek Csobot Adél?

Szombatonként cirka 2 millió magyar a tv-képernyőkre szegezett tekintettel nézi a facebook-generáció ki mit tudját, az X-faktort. Láthatunk itt aztán tényleg mindenfélét. Például Csobot Adélt.

Csobot Adél egy 18 éves cukiskodó fruska, aki az RTL meghívására érkezett a műsorba. Első körben berobbant egy agyongyakorolt jazz foxtrottal, aztán két fékezett habzású produktummal bekerült a táborba, csodával határos módon a 25-dikként – a 24 helyre...

De hogyan is születik meg a Csobot-Adél-celeb? Ugyan miért kell őt néznünk...s miért nem mondjuk a sokkal tehetségesebb énekesnőket, pl. Jáger Kingát? Szerintem ezért...

Szépségfaktor.

Tudunk mutatni valamirevaló nem toplistás ronda női celebet? Nem nagyon. Gondoljunk csak Horváth Évára, Bódy Sylvire vagy Szorcsik Vikire. Adélka is szépségdíjas versenyző, nem a futottak még kategóriából: ő volt Miss Szatmárnémeti és Miss Nagykároly. Arról nem is beszélve, hogy Csobot Adél láttán megindul a férfi rajongókban a közösségi szarvasbőgés: a facebook oldalain provokatív szexuális üzenetekkel üldözik Adélkát.

Rajongófaktor.

Még be sem futott, máris befutó lett. Bár ehhez hozzásegít minden bizonnyal, hogy az utóbbi években szinte minden jelentős megmérettetésen elindult, ami ismertséggel, népszerűséggel és színpadra lépéssel járhat együtt: az említett szépségversenyeken kívül volt ő már a Megasztárban is, vagy az erdélyi tehetségkutatón, a Médiabefutón.

Fotó: http://www.kartc.hu/megfenyegettek-malek-miklost

Fotó: http://www.kartc.hu/megfenyegettek-malek-miklost

Rajongói oldalainak száma több, mint 50, de van anti Csobot Adél facebook oldal is. A mentora, Malek mester is nagy rajongója, hiszen bevitte magával az élő show-ba.

Színésznőfaktor.

Ízig-vérig egy hipercuki színésznő: szereti a kamera, jól mozog, jól táncol, neki nem kell más csak az, hogy a színpadon legyen. Ott hisztizik, naivan mosolyog, vagy éppen annyira beleéli magát a produkcióba, hogy elkeni az arcán a rúzst… Egyébként meg néha olyan jellegtelen a hangja, mint egy kezdő telemarketingesnek az első hideghíváskor…

" target="_blank">Adél legutóbbi szereplése itt - videóval >>


Bulvárfaktor.

Ő az a megosztó személyiség, akiről már most lehet írni, folyamatos témát ad a bulvármédiának: van, aki szereti, van, aki utálja. Adélnak csak jó, ha pörög a neve, hiszen így mindig a köztudatban van, beszélnek róla. Ez pedig egyre ismertebbé teszi őt. Adél már olyan ismert figurája a celeb-világnak, hogy a nagy tűzzel fellángolt, majd ugyanilyen hamar véget ért Csobot-Nagy kapcsolat után a velveten már Csobot Adél exről írnak, amikor az ex-X-faktoros Nagy Szilárd és Bagosi Alexa szerelmi viszonya kerül szóba.

Celeb Adél.

A szépségét csillogtató, már most sok-sok rajongóval bíró, színészi ambíciókra törő, mindig bulvártémát jelentő Csobot Adél nézettségnövelő celebbé vált a szemünk előtt az RTL Klubon. Pontosan erre a lehetőségre éreztek rá az RTL szerkesztői, mikor meghívták az X-válogatóra. Nem véletlenül szerepelt a legutóbbi műsorban is az utolsó produkciók között, kisjimmyvel vagy a végső győzelemre is esélyes Oláh Gergővel. Kell neked az RTL, Adél?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!