Komárom és környéke

2019.04.02. 12:41

Kisbusz rohant egy kamionba az M1-esen: egy ember meghalt, többen megsérültek Tatánál - fotók

A baleset a sztráda Győr felé vezető oldalán történt kedd délelőtt. A balesetben a kisbuszt vezető férfi életét vesztette.

kisalfold.hu

13.50 - A Győr felé vezető oldalon történt halálos baleset kapcsán a baleset helyszínelése és a műszaki mentés is befejeződött. A forgalom 13 órától mindkét forgalmi sávon megindult - írja honlapján a rendőrség, ahol képeket is közöltek a tragédiáról.

Kisbusz rohant egy kamionba az M1-esen. Fotók: rendőrség


11.50 - Halálos baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 75-ös kilométerszelvénynél, Tata térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint, a külső sávban egy forgalmi ok miatt álló kamion hátuljának ütközött egy kisbusz. A balesetben a kisbuszt vezető férfi életét vesztette, hárman könnyebben, ketten súlyosan sérültek.


A baleset helyszínelése még tart, a forgalom a belső sávon haladhat. Lassú haladásra és torlódásra kell számítani.


11.15 - A 75-ös kilométerszelvénynél, a külső forgalmi sávban egy teherautónak hátulról nekiütközött egy kisbusz. A baleset során egy ember a helyszínen életét vesztette, többen sérültek. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben - írja a police.hu.

Korábban írtuk:

Összeütközött egy kamion és egy kisbusz az M1-es autópályán, Tata térségében, a Győr felé vezető oldalon. A helyszínre a tatabányai hivatásos tűzoltókat riasztották, a mentési munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember meghalt és többen megsérültek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a Győr felé vezető oldalon - tájékoztatott honlapján a katasztrófavédelem. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!