Ingatlan

2023.10.08. 07:20

119 négyzetméternyi elegancia és kényelem a győri belváros szívében

Érezd a városi élet pezsgését, miközben otthonod nyugalmát élvezed! Az egyetem és a belváros közelségében található ingatlan eleganciát és kényelmet sugároz. Számos extra, egyedi beépített bútorok, mészkő burkolat, padlófűtés, elektromos redőnyök és bioetanol látványkandalló teszik teljessé ezt az álomotthont. Ezen túl két teremgarázs, gépkocsi beálló és három tároló is tartozik a lakáshoz, így a praktikum is kéz a kézben jár a luxussal.

Kisalföld.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

ELADÓ LUXUSLAKÁS RÉVFALUBAN

Az egyetem és a belváros szomszédságában, minőségi környezetben, a klasszikus révfalui részen eladó 2018-as építésű, liftes társasház legfelső szintjén (2. emelet) lévő, 119 m2-es, udvari, déli/nyugati fekvésű, két erkélyes, nappali+3 szobás álomotthon. Elegáns, tágas, világos, egyedileg gyártott beépített bútorok, mészkő burkolat, vízlágyító, hűtő-fűtő klíma, padlófűtés, elektromos redőnyök, bioetanol látványkandalló...és még sorolhatnám a jellemzőket.
A lakáshoz továbbá tartozik 2 db teremgarázsi gépkocsi beálló, valamint 3 db tároló (amiből 1 db tároló a lakás szintjén helyezkedik el, ahol a gépészet is helyet kapott) Ár: 179,99 M Ft.[...]”

További hasonló ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!