Eladó ingatlan

2023.07.16. 08:00

Közel a nulla energiaigényhez: modern ház Ménfőcsanakon közel 150 millióért

Azonnal költözhet, és azon sem kell gondolkodnia ennél a ménfőcsanaki háznál, hogy mennyire messze van Győrtől, hiszen 5 perc alatt M1-es van. A ház minden modern igényt kielégít, miközben kertvárosi környezetet biztosít a tulajdonosnak, aki akár otthonról is dolgozhat egy külön helyiségben, úgy, hogy tudja, sétatávolságra is elérhet bármit, amire igénye van.

Kisalföld.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Jöjjön egy friss, a helyi ingatlanpiacon felbukkant ajánlat!
A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

AA energetikai minősítésű, közel nulla energiaigényű, kulcsrakész, azonnal beköltözhető tehermentes családi ház eladó. Az ingatlan a beruházótól közvetlenül eladó, teher- és banki hitelmentes.
A fűtést, hűtést és használati meleg vizet korszerű Vaillant Aerotherm Split levegős hőszivattyú biztosítja. További megújuló energiahasznosítási lehetőségek előkészítése megtörtént.
Az előszobán keresztül a tágas nappali-étkező konyha egysége tárul fel.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A konyhába a bútorok és az Electrolux márkájú energiatakarékos konyhagépek: főzőlap, a sütő, a mikró, mosogatógép és a rejtetten kültérbe kötött elszívó beépítésre kerültek. A mindennapi használatot külön gazdasági bejárat teszi komfortosabbá.

A nappali-étkező hangulatát a fény határozza meg: nappal a nagy méretű nyílászárókon keresztül árad be a napfény, ám az olvasást és a képernyő-használatot a besötétítés nélküli árnyékolást is lehetővé tevő korszerű motoros zsaluziák biztosítják. Esténként peremvilágítás ad kellemes háttérfényt a tv nézéséhez, és gyertyafényes vacsorák elköltéséhez. A hálózóna elkülönül a nappali terektől.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A gyerekszobákat tágas, dupla-mosdós, zuhanyzóval és elegáns térbe álló káddal ellátott fiatalos fürdő szolgálja ki. A dekoratív, teljes szélességű szalagablakon napnyugtáig beáradó napfény élménnyé teszi a fürdőszoba használatát.

A szülői hálóból külön fürdőszoba nyílik, így elkerülhető az eltérő életritmusukból adódó zavarás, és a reggeli torlódás. A szülői hálóban a nappalitól és a gyerekszobáktól elválasztott otthoni munkahely alakítható ki. A hálózónában található egy háztartási helyiség is, mely méreténél fogva hobbihelyiségként is működhet.

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

A hely - 5 percre az M1 autópályától

Az ingatlan Ménfőcsanakon, Győr kiváló közlekedési-, és gazdasági lehetőségekkel, presztízzsel bíró városrészének központjában helyezkedik el. Telke kertvárosi családi házas környezetben, átmenő forgalomtól mentes, biztonságos és kiváló burkolatú lakóutcában fekszik. Közvetlen környezetében minden szolgáltatás - ami a modern életvitelhez napi szinten szükséges - sétatávolságon belül elérhető.

Az épület telken belüli telepítése: A ház saját telken történő belüli körbejárhatóságát a teljes önállóságot biztosítva a telekhatártól 90 cm távolságra került felépítésre.
A kert: Az 540 m2-es telek karbantartása elfoglalt emberek számára sem jelent jelentős terhet. A 280 m2 zöldfelületű kert füvesítve kerül átadásra, előkészítve azt privát elképzelés szerinti hasznosításra. [...]”

További csodás helyi ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán!

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!